AMPE Annual General Meeting 2021

A koronavírus helyzetre való tekintettel az idei AGM is online, Zoom programon keresztül lesz megtartva.
Mikor lesz AGM? 2021. október 30., szombat 15:00 (AEST)
Perth 12:00 /Brisbane 14:00 / Adelaide 14:30 / Melbourne, Sydney 15:00 / Auckland 17:00
Hol lesz az AGM? Zoom meeting keresztül. (Link emailen)
Ahhoz, hogy a gyűlés érvényes legyen az AMPE pénzügyi tagjainak a fele jelen kell hogy legyen – akár proxyként is. A jelenlegi pénzügyi tagok listáját lejjebb találjátok – a tanárok listájáját az iskolák által megadott információk alapján tudtam kitölteni, nem biztos , hogy naprakész. Szintén ebből a listából választható bizottsági tag. Hogy megkönnyítsük a jelölést, a jelölőlap és a proxy jelölés is teljesen online.A tavalyi szabálymódosítás szerint, minden államból lenne jelölt a bizottságban.
Nomination Form (határidő: október 28.)
Fontos dokumentumok:
  • 00

    days

  • 00

    hours

  • 00

    minutes

  • 00

    seconds

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt